آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
این روزها سایتهای اینترنتی به یکی از نیازهای اصلی کسب و کارها تبدیل شدهاند. عموم کسب و کارها اگر بخواهند توسعه پیدا کنند لازم است تا یک سایت فروشگاهی یا خدماتی و… داشته باشند. برای طراحی سایت یکی از ضروریترین نیازها یک CMS یا سیستم مدیریت محتواست که یکی از معروفترین و کاربردیترین این CMSها را میتوان وردپرس به شمار آورد. بعد از اینکه این برنامه نصب شد میبایست برای آن هاست و سرور داشته باشید. آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین موضوعی است که ما در این مطلب قصد داریم تا به آن بپردازیم. اما خوب است بدانید به غیر از دایرکت ادمین پنل دیگری هم میتواند به عنوان هاست استفاده شود که سی پنل نام دارد.
آنچه در این مقاله با آن سروکار داریم پنل دایرکت ادمین و نحوهی نصب وردپرس بر روی آن به عنوان هاست، است. اگر شما هم به دنبال یک آموزش ساده و قابل فهم و در عین حال کامل در زمینهی آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین هستید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
پیش از این که بخواهید مراحل آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را فرا بگیرید در گام اول میبایست یک کار مهم و اصلی را انجام دهید و آن هم نصب وردپرس است. البته نه هر نسخهای از آن را بلکه آخرین آپدیت و جدیدترین نسخهای که از این نرم افزار در حال حاضر وجود دارد. اگر پیش از این وردپرس را بر روی سیستم خود نصب دارید میبایست آن را حتما به روزرسانی کنید و سپس مراحل آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را در پیش بگیرید. در ادامه این مراحل را آموزش میدهیم.
مراحل نصب وردپرس بر هاست دایرکت ادمین
پس از دانلود اخرین نسخه از نرم افزار وردپرس نوبت به آن میرسد که نصب این نرم افزار را بر روی دایرکت ادمین انجام دهید. مراحلی که برای نصب پنل دایرکت ادمین وجود دارند بسیار راحت است و شما در کمترین زمان ممکن میتوانید بدون هیچ دردسری آن را نصب کنید. مرحلههای آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را میتوان به شرح زیر عنوان کرد:
- در گام نخست شما میبایست وارد این پنل یعنی پنل مدیریت ادمین شوید. برای این کار تنها کاری که لازم است انجام دهید اضافه کردن عدد 2222 به بخش آخر دامنهای است که میخواهید بر روی آن کار کنید. برای نمونه اگر دامنهی شما به صورت parsevip.com است برای ورود به هاست دایرکت ادمین میبایست عبارت parsevip.com:2222 را وارد کنید و به این آدرس بروید.
- پس از انجام مرحلهی 1 از شما خواسته میشود تا نام کاربری و همچنین رمز عبوری که برای هاست لازم است را وارد کنید. این اطلاعات را میتوانید به سادگی از مرجع هاستینگ خود دریافت نمایید. حال با وارد کردن اطلاعات خواسته شده در فیلدهای به نمایش درآمده خیلی راحت به بخش کنترل پنل هاست یعنی دایرکت ادمین وارد شوید.
- هنگامی که وارد پنل مربوط به دایرکت ادمین و بخش مدیریتی آن شدید میبایست نرم افزار وردپرس را آپلود کنید. به همین منظور بخش Files را باز کنید.
- از میان گزینههای بخش فایل (File) پوشهای که به نام Public_html است را انتخاب کرده و وارد آن شوید. این پوشه، اصلیترین پوشه برای هاست سایت شما به شمار میآید. پوشهای که کلیهی فایلهایی که تحت عنوان روت بوده و برای سایت شما هستند در آن نگهداری میشود.
- نکته: هر فایلی که در این مرحله انتخاب کرده باشید و آن را در صفحهی اصلی سایت خود بارگذاری کنید و همچنین به این فایل دسترسی عمومی داده باشید، کاربران میتوانند به راحتی به این فایلها دسترسی داشته و از آنها استفاده کنند.
- مرحلهی بعد مرحلهی بارگذاری فایلهای مورد نظرتان است. به این منظور گزینهی Upload Files to Current Directory را انتخاب کنید. حال به راحتی میتوانید پوشهی در بردارندهی فایلهای وردپرس را انتخاب و بارگذاری کنید. به این منظور روی گزینهی Choose File کلیک و فایلی که مایل به آپلود کردن آن هستید را انتخاب کنید.
- بعد از اتمام این مرحله مجددا به بخش Public_html بروید و فایل وردپرس که به صورت زیپ شده است را از این حالت خارج کنید. به این منظور گزینهی Extract را انتخاب نمایید.
- در نهایت نوبت به نصب کردن نرم افزار وردپرس میرسد. پس از آپلود کردن آخرین آپدیت موجود از وردپرس میبایست به پنل هاست مورد نظر یعنی دایرکت ادمین برگردید.
طراحی و ساخت پایگاه داده در پنل دایرکت ادمین
در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین نوبت به مراحلی میرسد که به منظور ایجاد یک پایگاه داده بر روی دایرکت ادمین به آنها نیاز دارید. به این منظور وقتی وارد پنل مورد نظر شدید گزینهی MySQL Management را انتخاب کنید. به این شکل شما وارد بخش مدیریت برای دیتابیس میشوید. به منظور ایجاد یک پایگاه دادهی جدید گزینهی Create New Database را انتخاب کنید.
حال شما میتوانید فرم مربوط به ساخت پایگاه داده جدید را مشاهده کرده و نسبت به تکمیل کردن آن اقدام کنید. پارامترهای موجود برای این کار به شرح زیر هستند:
- Database Name یا نام پایگاه داده
- Database Username یا نام کاربری پایگاه داده
- Database Password یا رمز عبور پایگاه داده
- Confirm Password که به منظور تایید رمز عبور وارد شده برای پایگاه داده است.
در این بخش شما گزینهای تحت عنوان Random Password مشاهده میکنید که به کمک آن میتوانید رمز عبورهایی امن و در عین حال به صورت رندوم و تصادفی برای پایگاه دادهی خود داشته باشید. حال روی گزینهی Create کلیک کنید تا پایگاه دادهی مورد نظر ایجاد شود.
ادامهی مراحل آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
در قسمتهای قبل پایگاه دادهای که برای وردپرس به آن نیاز بود را ساخته شد و همچنین پوشهی وردپرس را به حالت غیر فشرده درآورده و در نهایت آمادهی نصب نرم افزار وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین هستیم.
حال که پایگاه دادهی شما کاملا ساخته شده است تنها مرحلهای که در آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین پیش روی شماست این است که آدرس سایت خود را باز کنید. هنگامی که این کار را میکنید و سپس وارد سایت میشوید برنامهی نصب کنندهی نرم افزار وردپرس بر روی سیستم شما راه اندازی میشود.
حال خیلی راحت میتوانید بر روی گزینهی “بزن بریم” در وردپرس فارسی این نصب کننده را راه اندازی کنید. در این مرحله شما باید کلیهی اطلاعات موجود برای پایگاه دادهای که ساختهاید را در فیلدهای به نمایش درآمده وارد کنید. اگر کلیهی این اطلاعات در مورد پایگاه دادهی شما صحیح باشد آنگاه وارد صفحهای میشوید که نصب وردپرس را آغاز میکند. در ادامه به مرحلهی پایانی این پروسه میرسیم.
مرحلهی نهایی
و در نهایت نوبت به آخرین مرحلهی آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین میرسد و نرم افزار، نصب وردپرس را شروع میکند. این کار یک پروسهی حدودا 5 دقیقهای بوده و و شما قادر هستید به کمک آن نرم افزار وردپرس را اجرا کنید. حال در این مرحله هنگامی که وردپرس قادر به برقراری ارتباط میان خود و پایگاه داده باشد صفحهی «خوش آمدید» برای شما به نمایش درمی آید.
در گام بعدی باید گزینهی اجرای نصب را انتخاب کرده و سپس نصب انجام میشود. حال یک سری اطلاعات از شما خواسته میشود که میبایست آنها را کامل کنید. و تمام! خیلی راحت سایت شما بر روی هاست دایرکت ادمین ایجاد شده و میتوانید از آن استفاده کنید. از آدرس yoursite.ir/wp-admin برای وارد شدن به پنل مدیریت برای سایت خود استفاده کنید.
منبع +
دیدگاهتان را بنویسید