روش های نصب وردپرس
روش های نصب وردپرس متفاوت بوده و بستگی به این دارد که شما قصد دارید چه استفاده ای از وردپرس داشته باشید. شما میتوانید وردپرس را روی لوکال هاست خود یعنی روی کامپیوتر شخصی خود و یا اینکه روی هاستی که از شرکت هاستینگ خریداری کرده اید، نصب کنید. نصب و راه اندازی وردپرس بسیار آسان است و اگر قصد یادگیری طراحی سایت دارید، یادگیری کار با وردپرس میتواند برای شما بسیار کمک کننده باشد. اگر در مسیر یادگیری طراحی سایت به مشکل خوردید، میتوانید برای پرسیدن سوالات خود و رفع چالش هایی که به آن برخورد کرده اید، با استفاده از شماره های درج شده در سایت پارسه با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید و سوالات خود را مطرح کنید. همچنین اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن سایت داشته باشید و قصد ندارید خودتان این سایت را طراحی کنید، میتوانید این کار را به طراحان سایت مجموعه پارسه بسپارید تا یک سایت زیبا و جامع و کامل مطابق با ویژگی هایی که مدنظر دارید، برایتان طراحی کنند. در ادامه این مقاله قصد داریم تا روش های نصب وردپرس را باهم بررسی کنیم اگر شما هم علاقه مند به یادگیری این روش ها هستید با ما در ادامه همراه باشید.
روش های نصب وردپرس و راه اندازی روی لوکال هاست
در حال حاضر با توجه به اینکه استفاده از اینترنت افزایش پیدا کرده است، کاربران اینترنت با سایت ها ارتباط بیشتری داشته و طراحی سایت برای تمامی کسب و کارها لازم و ضروری است. در واقع در حال حاضر داشتن یک سایت جامع و کامل برای تمامی کسب و کارها لازم و ضروری است. طراحی سایت به شیوه های مختلفی مانند طراحی سایت با کدنویسی و یا با کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس انجام میشود. استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از روش های خوب و کاربردی است که میتوانید به کمک آن در یک زمان کوتاه یک سایت با تمامی امکانات داشته باشید. یکی از روش های نصب وردپرس نصب آن روی لوکال هاست می باشد. با استفاده از این روش شما میتوانید سیستم خود را به یک سرور تبدیل کنید و سایت خود را روی سیستم خود بالا بیاورید. به این ترتیب میتوانید قبل از خرید سرویس دامنه و هاست، یادگیری های خود را روی سیستم تان انجام داده و یا اینکه سایت را به صورت کامل روی سیستم خود پیاده سازی کرده و سپس با گرفته بکاپ آن را به طور کامل به سرویس دامنه وهاست خریداری شده منتقل کنید. برای انجام اینکار که یکی از روش های نصب وردپرس است باید از نرم افزارهای XAMPP یا MAMP استفاده کنید. اگر کاربر ویندوز هستید باید از نرم افزار XAMPP و اگر کاربر لینوکس هستید باید از نرم افزار MAMP استفاده کنید.
روش های نصب وردپرس بر روی هاست
برای اینکه بتوانید وردپرس را بتوانید بر روی هاست نصب کنید ابتدا باید از یک شرکت هاستینگ معتبر یک سرویس هاست متناسب با نیاز خود خریداری کنید. شرکت هاستینگی که قصد خرید سرویس از آن را دارید باید یک سری ویژگی ها مانند آپ تایم بالا داشته باشد. آپ تایم بالا بحث خیلی مهمی در طراحی و سئوی سایت است. آپ تایم در واقع به معنی میزان تایم هایی است که سروری که هاست شما روی آن قرار دارد، در دسترس است و از دسترس خارج نمیشود. از طرفی در هنگام خرید هاست و برای انجام روش های نصب وردپرس باید به میزان پهنای باند و همچنین میزان حافظه ای که در اختیار شما قرار میگیرد، توجه داشته باشید تا یک سرویس کاملا متناسب با نیازتان را خریداری کنید. برای خرید یک سرویس هاست مناسب با نیازهای تان میتوانید به مقاله ای با عنوان انتخاب هاست مناسب برای وردپرس در سایت پارسه مراجعه کنید تا یک سرویس خوب را برا سایت خود انتخاب کنید.
هاست سی پنل و دایرکت ادمین و روش های نصب وردپرس
هاست به طور کلی همان فضایی است که قرار است اطلاعات سایت شما بر روی آن ذخیره شود. کنترل پنل هایی وجود دارند که شما به کمک این کنترل پنل ها میتوانید در هاست خود اطلاعات را آپلود و یا حذف کنید. کنترل پنل دایرکت ادمین، کنترل پنل plesk و سی پنل از جمله مهم ترین و کاربردی ترین کنترل پنل ها هستند اما کار کردن با کنترل پنل سی پنل بسیار راحت تر و ساده تر است و شما میتوانید برای کار راحت تر از شرکت هاستینگی هاست خود را بخرید که دارای کنترل پنل سی پنل است. البته در کل تفاوتی ندارد که شما از کدام نوع کنترل پنل برای اجرای روش های نصب وردپرس استفاده کنید چرا که همه مشابه هم هستند تنها کار با سی پنل کمی راحت تر است. در ادامه این مقاله قصد داریم تا قدم به قدم روش های نصب وردپرس بر روی سی پنل را باهم بررسی کنیم.
نحوه تشخیص نوع کنترل پنل هاست
برای اینکه بتوانیم روش های نصب وردپرس را روی هاست اجرا کنیم ابتدا باید به هاست خود ورود کنیم. برای اینکار میتوانید از طریق پنل کاربری سایت شرکت هاستینگی که از آن سرویس خود را خریداری کرده اید اقدام کنید و یا اینکه به طور مستقیم آدرس سایت خود را وارد کرده و پس از آن عبارت2222: و یا 4444: را بزنید. اگر صفحه ی ورود به کنترل پنل برای شما بالا آمد، یعنی کنترل پنل شما دایرکت ادمین است. در غیر اینصورت باید عبارت 2082: یا 2083: را تایپ کنید که برای ورود به کنترل پنل هاست سی پنل است. با این روش میتوانید به سادگی تشخیص بدهید که کنترل پنل هاست شما سی پنل و یا دایرکت ادمین است.
موارد مورد نیاز برای طراحی سایت با روش های نصب وردپرس
با توجه به موارد گفته شده باید در ابتدا برای طراحی یک سایت وردپرسی، یک سرویس هاست یا میزبانی و دامنه خریداری کنید. حال برای اینکه بتوانید وردپرس را روی هاست خود نصب کنید باید آخرین نسخه فایل آن را از سایت wordpress.org دانلود کرده تا بتوانید این فایل را روی هاست خود آپلود کنید. بعد از این مرحله برای طراحی یک سایت وردپرسی باید روش های نصب وردپرس بر روی هاست را بلد باشید. نصب وردپرس بر روی هاست یکی از ساده ترین کارهایی است که قبل از شروع طراحی سایت وردپرسی آن را به دقت انجام دهید تا در مراحل دیگر در آینده برای مثال برای نصب قالب و افزونه ها به مشکل نخورید. البته برخی شرکت های هاستینگ با دریافت مبلغ اضافه تر، وردپرس را برای شما روی هاست نصب میکنند تا کارتان راحت تر باشد. اما پیشنهاد ما این است که از آن جایی که روش های نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل بسیار ساده است، حتما خودتان این کار را انجام دهید چرا که این روش مطمئن تر هم هست.
روش های نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل
در این قسمت با دقت به روش های نصب وردپرس توجه کرده و آن ها را انجام دهید. پس از اینکه فایل وردپرس را از سایت وردپرس دانلود کردید و همچنین به کنترل پنل هاست خود وارد شدید، باید به قسمت file manager هاست خود رفته و بر روی پوشه ی public_html کلیک کنید. روی گزینه ی upload کلیک کرده و همان فایلی که دانلود کرده اید را آپلود کنید. بعد از اتمام آپلود باید این فایل را Extract کنید تا از حالت فشرده خارج شود. حال باید فایل wordpress ای که فشرده است و در ابتدا آپلود کرده اید را delet کنید.
بعد از انجام این مراحل از روش های نصب وردپرس نوبت به ساخت پایگاه داده یا data base میرسد. برای ساخت دیتابیس به قسمت MySQL database رفته و یک اسم برای دیتابیس خود انتخاب کره و دکمه ی create database را بزنید. کمی پایین تر از قسمت Add new user باید یک یوزرنیم و یک پسورد ایجاد کنید و create user را بزنید. پایین تر باید از قسمت Add user to Database یوزری که ایجاد کرده اید را به دیتابیسی که ساختید، متصل کنید. در این قسمت شما وارد صفحه ای میشوید که مجوزهایی را باید برای یوزر دیتابیس فعال کنید. در این مرحله کافی است که تمامی تیک ها را فعال کنید و دکمه ی make changes را بزنید.
حال باید آدرس سایت خود را در صفحه ای جدید وارد کنید تا به نصب کننده وردپرس بروید. کار با نصب کننده وردپرس بسیار ساده است و شما میتوانید تمامی فیلدهای آن را به راحتی پر کنید و سایت وردپرسی خود را خیلی سریع راه اندازی کنید. در صورتی که برای ادامه ی این مراحل برای انجام روش های نصب وردپرس به مشکل برخورد کردید و یا سوالی داشتید میتوانید آن را با کارشناسان تیم پارسه در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید