آموزش تغییر نسخه php در سی پنل
آموزش تغییر نسخه php در سی پنل یکی از کارهای کلیدی ای است که شما باید بلافاصله بعد از بالا آوردن سایت وردپرسی خود آن را انجام دهید. به طور معمول در قسمت کنترل پنل هاست نسخه php روی نسخه های قدیمی تر قرار داشته و این مورد میتواند برای شما دردسرساز شود. برای مثال اینکه قالبی که شما روی وردپرس خود نصب میکنید بهم بریزد، یک سری افزونه ها به درستی کار نکنند، هنگام حذف و نصب افزونه و یا قالب ها دچار مشکل شوید و به طور کلی سایت شما عملکرد درستی نخواهد داشت. بنابراین خیلی مهم است که همان اول شما نسخه php خود را تغییر دهید. به روز نبود نسخه php میتواند مکلات متعددی را برای شما به وجود بیاورد و یکی دیگر از این مشکلات مشاهده ارور 500 زمانی است که شما دارید روی سایت خود عملیاتی را انجام میدهید. اما قبل از اینکه بدانیم چطور باید نسخه phpرا تغییر دهیم بهتر است یک آشنایی کلی با زبان php داشته باشیم. در ادامه برای آموزش تغییر نسخه php در سی پنل با ما همراه باشید.
زبان برنامه نویسی php و آموزش تغییر نسخه php در سی پنل
زبان برنامه نویسی php یک زبان بسیار قدرتمند است که در ساخت و برنامه نویسی وبسایت های پویا مورد استفاده قرار میگیرد. از آن جایی که این زبان برنامه نویسی یک زبان شی گراست، قابلیت های زیادی داشته و با استفاده از این زبان میتوان آپشن ها و امکانات جذابی برای سایت پیاده سازی کرد. بر اساس آمار و ارقام منتشر شده، بیشتر از هشتاد درصد وبسایت ها در سراسر وب، به کمک زبان php پیاده سازی شده اند و در واقع زمانی متوجه قدرت پردازش بالای این زبان برنامه نویسی میشوید که آن را به یک دیتابیس متصل کنید. در ادامه این مقاله آموزش تغییر نسخه php در سی پنل را خواهیم داشت تا شما عزیزان بتوانید به راحتی نسخه این زبان برنامه نویسی، که در واقع سایت وردپرسی تان نیز بر اساس همین زبان پیاده سازی شده است را تغییر دهید.
کنترل پنل هاست و آموزش تغییر نسخه php در سی پنل
سی پنل یک رابط کاربری است و ایجاد شده است که افراد بتوانند راحت تر با فضای میزبانی وب یا هاست خود، ارتباط برقرار کنند و داده های خود را بر روی این فضا قرار داده و یا حذف کنند. این ابزار که یک صفحه کنترل میزبانی وب است، بر پایه لینوکس بوده و کار را برای افراد بسیار راحت میکنند. برای یادگیری آموزش تغییر نسخه php در سی پنل در ابتدا نیاز است که شما بدانید سی پنل چیست و کار با آن را کاملا بلد باشید. ابزارهای بسیار زیادی بر روی کنترل پنل هاست شما نصب بوده و چند تا از این ابزارها هستند که خیلی مهم هستند و شما با آن ها خیلی سر و کار دارید. بطور مثال وب سروری مانند مای اس کیو ال یکی از این ابزار هاست که شما به کمک آن میتوانید دیتابیس ایجاد کرده تا اطلاعات سایت تان درون آن بارگذاری و نگهداری شود. برای دسترسی و ورود به سی پنل خود میتوانید از طریق سایت شرکت هاستینگی که سرویس خود را از آن خریداری کرده اید اقدام کنید. به این صورت که در ابتدا بای وارد حساب کاربری خود شده و به قسمت سرویس های من در آن سایت بروید. اما اگر میخواهید راحت تر به سی پنل سایت خود دسترسی پیدا کنید، میتوانید به راحتی بعد از زدن آدرس سایت تان عبارت 2082: و یا 2083: را بزنید تا به طور مستقیم وارد کنترل پنل خود شوید. نا گفته نماند که کنترل پنل ها انواع مختلفی دارند و سی پنل یکی از آن هاست. به عنوان مثال دایرکت ادمین یکی دیگر از کنترل پنل های سرویس های هاستینگ است که کار کردن با آن کمی سخت تر از سی پنل است. در این مقاله ما آموزش تغییر نسخه php در سی پنل را داریم. در مقالات بعدی آموزش تغییر نسخه پی اچ پی در دایرکت ادمین را نیز باهم بررسی خواهیم کرد.
تغییر ورژن php در سی پنل
برای آموزش تغییر نسخه php در سی پنل باید حتما با سی پنل و بخش های مختلف آن آشنایی داشته باشید. هر قالب و افزونه ای برای اینکه بر روی سایت شما به درستی کار کند، نیاز به به روز رسانی دارد. از آن جایی که این قالب و افزونه ها با جدیدترین نسخه زبان پی اچ پی توسعه پیدا میکنند، برای اینکه با سایت شما همگام باشند تا شما به ارور و خطا برخورد نکنید، باید نسخه php سایت خود را به روز نگه دارید. عدم به روز رسانی نسخه php نه تنها باعث عملکرد نادرست افزونه ها و قالب سایت شما میشود بلکه ممکن است حتی شما نتوانید داخل وبسایت خود لاگین کنید و یا اینکه ممکن است باعث ایجاد حفره امنیتی در وبسایت شما شود و افراد سودجو سایت شما را هک کنند. بنابراین باید حتما این مورد را به عنوان اولویت خود قرار بدهید. این به روز رسانی ها را باید به صورت همیشگی مدنظر قرار دهید تا سایت شما از نظر امنیتی کاملا امن و مطمئن باشد و اطلاعات سایت شما مورد خطر هکرها قرار نگیرند. در قسمت بعدی کاملا آموزش تغییر نسخه php در سی پنل را باهم بررسی میکنیم تا شما بتوانید این کار را در کم ترین زمان ممکن و به راحتی انجام بدهید.
آموزش تغییر نسخه php در سی پنل در چندگام
در شروع آموزش تغییر نسخه php در سی پنل باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید. برای اینکار دو روش وجود دارد که در بالاتر هم به آن اشاره کردیم. شما میتوانید برای ورود به کنترل پنل هاست خود به وبسایت شرکت هاستینگی که از آن سرویس هاست خود را خریداری کرده اید بروید و در آن لاگین کرده و از بین سرویس های خریداری شده تان، سرویس موردنظر را پیدا کنید و دکمه ورود به کنترل پنل هاست را بزنید. همچنین برای ورود به کنترل پنل هاست تان خیلی راحت تر عمل کرده و بعد از تایپ کردن دامین خود در سرچ بار عبارت 2082: و یا 2083: را تایپ کنید. به این شکل میتوانید به صورت مستقیم وارد کنترل پنل هاست خود شوید.
بعد از ورود به کنترل پنل هاست، شما میتوانید نسخه php خود را به روز کنید. در این قسمت از آموزش تغییر نسخه php در سی پنل باید به دنبال بخشی با عبارت software بگردید. بعد از پیدا کردن این بخش روی گزینه ی Multiphp Manager باید کلیک کنید. در صورتی که روی هاست خود چندین دامین داشته باشید و بخواهید که نسخه php را فقطط برای یکی از این دامین ها تغییر دهید و یا اینکه بخواهید نسخه php را همزمان برای همه این دامین ها تغییر دهید، در این قسمت به وسیله ی زدن تیک کنار هر دامین میتوانید این کار را انجام دهید. بعد از انتخاب دامین و یا دامین های مورد نظر باید از طریق منوی php version، ورژن php مدنظر خود را انتخاب کرده و سپس روی گزینه ی apply کلیک کنید. بعد از زدن این تیک اگر مراحل را به درستی انجام داده باشید نسخه php شما با موفقیت تغییر کرده و یک پیغام سبز رنگ به شما نمایش داده خواهد شد.
همانطور که در این مقاله باهم بررسی کردیم آموزش تغییر نسخه php در سی پنل بسیار ساده بوده و شما میتوانید خودتان به راحتی این کار را انجام دهید. اگر قصد طراحی سایت دارید و میخواهید اینکار را خودتان انجام دهید و در این مسیر دچار چالش شده اید، میتوانید با مشاوران تیم پارسه در ارتباط باشید تا بتوانید به راحتی پاسخ سوالات خود را بگیرید. برای یادگیری مطالب بیشتر میتوانید سایر مقالات پارسه را در همین سایت دنبال کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش راهاندازی کسبوکار در اینستاگرام
آموزش راهاندازی کسبوکار در اینستاگرام به شما کمک میکند تا بتوانید با استفاده از این پلتفرم محبوب اجتماعی، کسبوکارتان را بهطور حرفهای شروع و مدیریت کنید. این آموزش شامل نکات کلیدی برای ایجاد محتوای جذاب، افزایش دنبالکنندگان و تبدیل آنها به مشتریان واقعی است.
دیدگاهتان را بنویسید